پلیس راهور دیر خبر داد، اما طرح زوج یا فرد بی‌توقف اجرا می‌شود دورکاری بانوان شاغل ادارات خوزستان در روز چهارشنبه به مناسبت روز زن اتوبوس و مترو در این روز رایگان شد هشدار بارش‌های سنگین در ۵ استان؛ بارش برف و باران در ۱۵ استان از فردا چهارشنبه مدارس نمونه دولتی حذف می‌شوند؟ هوا سرد می‌شود / باران تا جمعه در تهران ادامه دارد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها و شهر‌ها چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ تعطیل است؟ جزئیات جدید پرونده قتل «منصوره قدیری» اعلام شد مدارس مازندران به دلیل شیوع آنفولانزا، فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مقاطع آموزشی خراسان رضوی فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد تمام مدارس سیستان و بلوچستان فردا چهارشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۴ مجازی شد کشف قلک‌های ۱۸۰۰ساله مملو از سکه پنجمین پرواز بارورسازی ابر‌ها در حوضه آبریز دریاچه ارومیه انجام شد مدارس و دانشگاه‌های کدام استان‌ها فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ماه ۱۴۰۴ تعطیل شد؟ اطلاعیه مهم درباره فعالیت مدارس مازندران فردا سه‌شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۴ جولان آنفلوآنزا در کشور؛ شیوع بیش از سه‌برابری نسبت به حد هشدار!

مابه‌التفاوت هزینه سفر به عتبات به ۱۱ هزار زائر بازگردانده می‌شود

مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت گفت: با اجرای حذف هزینه ویزای عراق، مابه‌التفاوت هزینه سفر به عتبات به ۱۱ هزار زائر بازگردانده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۷ - ۱۸ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 07
کد خبر: ۷۹۲۳

به گزارش راهبرد معاصر ، هزینه ویزای عراق از این پس حذف شده و زائران و‌ مسافران بدون پرداخت هزینه‌ای بابت ویزا به این کشور سفر ‌می‌کنند که البته سفارت عراق در ایران هنگام صدور ویزا از واژه «مجانیة» استفاده می‌کند.

 

مرتضی آقایی مدیرکل عتبات سازمان حج و زیارت در گفت‌وگو با خبرنگار حج و زیارت خبرگزاری فارس با اشاره به حذف هزینه ویزای عراق اظهار داشت: ثبت‌نام کاروان‌های عتبات تا ۸ اردیبهشت‌ماه انجام شده است و با توجه به عدم اجرای حذف ویزای عراق در زمان نام‌نویسی، هزینه آن از زائران اخذ شد.

 

وی با بیان اینکه با حذف هزینه ویزای عراق مابه‌التفاوت هزینه پرداختی زائران بازگردانده می‌شود، افزود: ۱۱ هزار نفر از ۱۹ فروردین تا ۸ اردیبهشت در کاروان‌های عتبات نام‌نویسی کردند که با اجرای حذف هزینه ویزا مبلغ آن از طریق شعب بانک‌های ملی و ملت به زائران عودت داده می‌شود.

 

آقایی درباره هزینه ویزای عراق که کاسته می‌شود، خاطر نشان کرد: با حذف قیمت ویزای عراق، مبلغ ۴۸۶ هزار و ۶۸۰ تومان به زائرانی که هزینه سفر به عتبات با کاروان‌ها را پرداخت کردند، بازگردانده خواهد شد.

علاوه بر ۵۰ دلار به عنوان هزینه ویزای عراق ۲.۹ دلار به عنوان سیاحه از هزینه سفر به عتبات کاسته شده است.

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار